9 March 2017
Szegedi Tudományegyetem Igazgatásszervezési és Szolgáltatási Központ
UTC timezone

Tisztelt Érdeklődő!

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Üzleti Jogi Intézete több, a pénzügyi, gazdasági és üzleti szféra, valamint a média- és infokommunikációs jog területeinek oktatási és kutatási gesztor intézménye, amely a kar innovatív szervezeti fejlesztésének eredményeként, 2016. szeptember 1-én jött létre.

Az Intézet 'A gazdasági fejlődés és a technológiai innováció jogi kihívásai' című konferenciájának helyszíne a Szegedi Tudományegyetem Igazgatásszervezési és Szolgáltatási Központjának Díszterme  lesz. Az Intézet és a Kutatóközpont működésének és tevékenységének lényegi eleme a tudományos élet fejlesztése, nyitottság az innovatív fejlesztések kapcsán felmerülő tudományos kérdésekre, reagálás a technológiában rejlő kihívásokra. 

A konferencia első részében a jelenkor és a jövő technológiai fejlesztéseiben rejlő jogi kihívásokra kívánjuk felhívni a figyelmet a drónok, az önvezető járművek, valamint az ügyvédi tevékenység és a technológiai fejlődés kapcsolódása terén. A program második blokkjában a digitális technológia, valamint a tudományos értékteremtés jogi vetületei kerülnek fókuszpontba. Végezetül az ELI-ALPS Lézeres Kutatóközpont létrejöttének folyamatába nyerhetünk betekintést. Az egyes témák kifejtését kiváló jogtudósok, elismert szakemberek tolmácsolásában hallgathatjuk meg.

A regisztráció határideje 2017. február 28.

Starts
Ends
UTC
Szegedi Tudományegyetem Igazgatásszervezési és Szolgáltatási Központ
Díszterem
6720 Szeged, Dugonics tér 13., 2. emelet

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Üzleti Jogi Intézete több, a pénzügyi, gazdasági és üzleti szféra területen kiemelt jelentőségű oktatási és kutatási területek gesztor intézménye, mely a kar innovatív szervezeti fejlesztésének eredményeként 2016. szeptember 1-én jött létre. Célkitűzése a kar hallgatói számára naprakész, gyakorlatorientált ismereteket nyújtani a pénzügyi, gazdasági és üzleti szektor jogi kérdéseiben.

A további információkat IDE kattintva érheti el. 

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×